În timpurile noastre, când lumea este în continuă mișcare, ruperea ritmului prin relaxare de calitate este foarte importantă.

    Petrecerea timpului în mijlocul naturii, într-un loc ferit, dar confortabil, vă este oferită de agropensiunea noastră.

    Agropensiunea Hareta este situată in localitatea Tăuții de Sus, în apropiere de Baia Mare și face parte din orașul Baia Sprie, se află la 900 de metri de strada principală.

    Agropensiunea noastră oferă posibilitatea unui sejur în mijlocul naturii, promovează valorile rurale, la distanță de forfota orașului, cu posibilități de drumeții și viață în aer liber.

    Are o capacitate de 4 camere cu pat dublu (tv și wifi), living generos, spațiu de servit masa cu o capacitate de 12 persoane, bucătărie complet utilată, terase, șemineu, fiind un loc ideal pentru refugiu și odihnă.

    Agropensiunea este amplasată în zonă de pădure, cu posibilități de a alege modul de petrecere a timpului: drumeții, vizitarea orașului Baia Mare sau pur și simplu să vă odihniți.

    De aici puteți face plimbari la Lacul Albastru, Lacul Bodi, Rezervația Creasta Cocoșului, Biserica Romano Catolică din Baia Sprie și Biserica de lemn din Șurdești, de asemenea puteți vizita orasul Baia Mare unde se află numeroase obiective turistice: Turnul lui Ștefan, Bastionul Macelarilor, Muzeul de Istorie și Arheologie Baia Mare, Muzeul de Etnografie și Artă populară, Muzeul Satului Maramureșean, Planetariul, Muzeul de Mineralogie.

    Stațiunile turistice (cu pârtii de schi) cele mai apropiate sunt Șuior-Mogoșa (8 km) și Cavnic (25 km).